Tips voor het verkopen van een huis met een makelaar

Tips voor het verkopen van een huis met een makelaar

Makelaar

Het is belangrijk om voor de verkoop van uw woning gebruik te maken van een gerenommeerde makelaar. De makelaar is verantwoordelijk voor het goed online in de markt zetten van uw woning. Onjuiste details kunnen potentiële kopers afschrikken. Ze moeten ook al uw vragen beantwoorden. Als u niet tevreden bent met de service van een makelaar, kunt u contact opnemen met de vastgoedombudsman om uw zorgen te onderzoeken klik. Hier zijn enkele tips voor het werken met een makelaar:

De makelaar dient u te vergezellen bij bezichtigingen van uw woning. Hierdoor kunnen ze het pand zien en ervoor zorgen dat andere leden van hun team het ook kunnen zien. Dit zal ook helpen om de verkoop soepel te laten verlopen. Denk er bij bezichtigingen aan zoveel mogelijk vragen te stellen. De makelaar is uw professional, niet uw klant. Als ze uw vragen niet tijdig kunnen beantwoorden, moet u wellicht ergens anders heen gaan.

Een koper moet een bod doen dat overeenkomt met de taxatie van het onroerend goed. De makelaar moet weten dat de koper een bod heeft uitgebracht en vertrouwen heeft in de transactie. De koper moet zijn of haar financiën en de keten laten verifiëren. Als het bod hoger is, moet de verkoper het accepteren. Anders kan gazumping optreden. De makelaar dient het bod met een brief te bevestigen. In Schotland zijn verzegelde biedingen normaal, maar ze zijn niet wettelijk bindend.

Klik op deze link: https://regiomakelaar.eu/